Burger

Ons verhaal

PUUR Ondernemen neemt je mee op een boeiende reis naar groeiend ondernemerschap en stevig leiderschap. We brengen jou naar een zelfgecreëerde toekomst met meer zuurstof voor jou als ondernemer en meer resultaat voor jouw organisatie.

EEN STERK TEAM

PUUR Ondernemen is ontstaan uit de sterke samenwerking tussen Bart Verhoeven en Joke Verrijckt. Bart, al meer dan 25 jaar ondernemer en Joke, communicatie- en HR-expert, ontmoetten elkaar op professioneel vlak. Het was een kwestie van tijd voor ze besloten hun kennis en passie voor ondernemen te delen en een eigen bedrijf op te richten. Met een grenzeloos enthousiasme begeleiden ze ondernemers naar een stevige groeistructuur, een uitgetekend toekomstplan en een succesvolle verkoopcultuur.

Bij PUUR Ondernemen ligt de nadruk op authentiek ondernemerschap vanuit een krachtige en inspirerende intentie. Met verschillende coaching programma’s begeleidt PUUR Ondernemen je naar groeiend ondernemerschap en krachtig leiderschap, met aandacht voor persoonlijk geluk. Samen met jou creëren we een toekomst met meer zuurstof voor jou als ondernemer, meer omzet en hogere rendabiliteit voor je onderneming.

PUUR Ondernemen ontstond vanuit

onze pure, authentieke passie

om zaakvoerders te helpen.

 

Vertrouwen

Door transparant te werken en onze beloften na te komen, verdienen we het vertrouwen van onze klanten.

Klantgerichtheid

De manier waarop we met onze klanten omgaan, maakt het verschil. We creëren een hechte verbinding met onze klant door hen persoonlijk en oprecht aandacht te geven.

Respect

Onze klanten laten groeien, daar gaan we voor. Dit doen we steeds met respect voor de ondernemer als persoon, zijn professionele status en motivatie.