Sales Bootcamp

Hoe je van jouw onderneming een high powered sales machine maakt

WAAROM

Veel zaakvoerders zijn zelf verantwoordelijk voor de verkoop van hun product of dienst. Uiteraard hebben zij meer taken te doen binnen hun organisatie dan enkel verkopen.

Ze moeten beseffen dat er daardoor slechts halftijds wordt verkocht. Gezien het belang van dit aspect, durven ze het vaak niet uit handen geven. Dit is een mindset die nefaste gevolgen kan hebben voor de onderneming Ć©n de ondernemer.

Tijdens deze training ontwikkel je de strategieƫn om jouw verkoop te verdrievoudigen.

Wil jij je graag inschrijven? 
Ontvang meer informatie via het formulier onderaan deze pagina. ā¬‡ļø

DOEL

Tijdens het bootcamp creƫren we een salescultuur waarin de zaakvoerder samen met de verkoper de nodige scripts uitschrijft. Hierdoor krijg je de winnende formule om de verkoop te maximaliseren. Tevens wordt er getraind op hoe je jouw communicatie kan afstemmen op je klant of prospect. Dit alles gebeurt via een prospectieplan, een verkoopscript en een referral script.

  • Je leert je prospectie plannen.
  • Je vult je pipeline van leads.
  • Je bouwt een succesvol verkoopscript op.
  • Je creĆ«ert een praktisch follow-up systeem.
  • Je weet waarom je verkoop misloopt.
  • Je leert succesvol afsluiten
Vele ondernemingen willen groeien en kunnen ook groeien. Daarom gaan ze vaak op zoek naar nieuwe methodes en strategieƫn om hun resultaat te verbeteren. Door steeds nieuwe opportuniteiten op te sporen, missen veel bedrijven de focus op hun verkoop.

Tijdens het Sales Bootcamp geven wij de kennis die wij doorheen de jaren opgebouwd hebben. Deze kennis delen we maar al te graag met jou. Samen gaan wij aan de slag om jouw merk en bedrijf naar het volgende niveau te brengen. Onze boodschap naar alle ondernemers? Wacht niet langer en begin je potentieel na te leven.

Het Bootcamp is een intensief, meeslepend, multifunctioneel en actief programma. De groep bestaat uit gelijkgestemde ondernemers en verkopers. We werken op maat van ieders bedrijf en product en/of dienst aan een efficiƫntere verkoopcultuur.
Je leert een nieuwe manier van prospectie, kwalificatie, communicatie kennen. Afsluiten, omgaan met toelichtingen en follow-up strategieƫn uitschrijven zullen na de Sales Bootcamp geen enkel probleem meer zijn.

Wat hebben we nog allemaal in petto voor jullie?

CreĆ«er een handleiding om je verkopers te trainen. Laat je coachen door voorbeelden uit de praktijk, train jezelf door rollenspellen, beleef Q&A en nog veel meerā€¦ De Cardone-methodes zijn bewezen strategieĆ«n om jou succesvol te maken.

EDITIE(S)

Momenteel staan de volgende edities op de planning:

  • 23/01/2020 - 24/01/2020 & 05/03/2020 - 06/03/2020
  • 03/06/2020 - 06/06/2020
  • 22/10/2020 - 23/10/2020 & 19/11/2020 - 20/11/2020

Ontvang meer informatie via het formulier onderaan deze pagina. ā¬‡ļø

2 x 2 daagse training

Binnenland

KMO Portefeuille

Interesse in deze training?

We beloven geen dromen, we helpen ze realiseren!

© 2020 - Puur Ondernemen • CookiesAlgemene voorwaarden