Burger

Marketing Essentials

 

WAAROM

  • Beter connecteren met je doelgroep
  • Structureel plannen van inspanningen
  • Laat marketing en sales beter samenwerken
  • Relevant zijn loont

CONCREET

Elke KMO heeft nood aan een relevant marketingplan. Geen ingewikkelde strategieën, maar een praktisch plan dat erop gericht is om je sales meer en beter te ondersteunen. Het Marketing Essentials programma is voor ambitieuze ondernemers die op een gerichte manier meer uit hun marketing willen halen.

Door in kleine groep actief aan de slag te gaan, verwerf je inzichten en kennis op maat van jouw organisatie. Gedurende 2 dagen geeft Jef Van den Branden je inzichten in de online en offline marketing. Jef is jarenlang actief geweest in de sales, onder andere in de opleidingswereld waar hij ook gastspreker in public speaking was. In 2014 startte hij een samenwerking met Plant a Flag, een marketingbureau waar hij bedrijven strategisch en operationeel begeleidde in hun marketingaanpak.

Met een rugzak vol ervaring en een uitgebreid netwerk achter de hand legt hij nu zijn eigen accenten via De Ondernemersfabriek.

EDITIES

Momenteel staan de volgende edities van Marketing Essentials op de planning:

Schrijf jezelf in via het formulier onderaan deze pagina. ⬇️

Begeleidingstraject
Binnen- of buitenland
KMO-Portefeuille

Interesse in deze training?

Bedankt voor je vraag. Wij nemen snel contact met je op.

PUUR Ondernemen heeft de door jou verstrekte contactgegevens nodig om contact met je op te nemen over onze producten en diensten. Je kunt je op elk moment afmelden voor deze berichten. Bekijk ons privacybeleid voor meer informatie over hoe je je af kan melden, onze privacypraktijken en hoe we ons inzetten om je privacy te beschermen en respecteren.

We beloven geen dromen, we helpen ze realiseren!