Burger

Sales Bootcamp

Hoe je van jouw onderneming een high powered sales machine maakt

WAAROM

Veel zaakvoerders zijn zelf verantwoordelijk voor de verkoop van hun product of dienst. Uiteraard hebben zij meer taken te doen binnen hun organisatie dan enkel verkopen.

Ze moeten beseffen dat er daardoor slechts halftijds wordt verkocht. Gezien het belang van dit aspect, durven ze het vaak niet uit handen geven. Dit is een mindset die nefaste gevolgen kan hebben voor de onderneming én de ondernemer.

Tijdens deze training ontwikkel je de strategieën om jouw verkoop te verdrievoudigen.

Wil jij je graag inschrijven?
Ontvang meer informatie via het formulier onderaan deze pagina. ⬇️

DOEL

Tijdens het bootcamp creëren we een salescultuur waarin de zaakvoerder samen met de verkoper de nodige scripts uitschrijft. Hierdoor krijg je de winnende formule om de verkoop te maximaliseren. Tevens wordt er getraind op hoe je jouw communicatie kan afstemmen op je klant of prospect. Dit alles gebeurt via een prospectieplan, een verkoopscript en een referral script.

  • Je leert je prospectie plannen.
  • Je vult je pipeline van leads.
  • Je bouwt een succesvol verkoopscript op.
  • Je meestert de strategie en kracht van een praktisch follow-up systeem.
  • Je weet waarom je verkoop misloopt.
  • Je leert succesvol afsluiten

Vele ondernemingen willen groeien en kunnen ook groeien. Daarom gaan ze vaak op zoek naar nieuwe methodes en strategieën om hun resultaat te verbeteren. Door steeds nieuwe opportuniteiten op te sporen, missen veel bedrijven de focus op hun verkoop.

Tijdens het Sales Bootcamp geven wij de kennis die wij doorheen de jaren opgebouwd hebben. Deze kennis delen we maar al te graag met jou. Samen gaan wij aan de slag om jouw merk en bedrijf naar het volgende niveau te brengen. Onze boodschap naar alle ondernemers? Wacht niet langer en begin je potentieel na te leven.

Het Bootcamp is een intensief, meeslepend, multifunctioneel en actief programma. De groep bestaat uit gelijkgestemde ondernemers en verkopers. We werken op maat van ieders bedrijf en product en/of dienst aan een efficiëntere verkoopcultuur.
Je leert een nieuwe manier van prospectie, kwalificatie, communicatie kennen. Afsluiten, omgaan met toelichtingen en follow-up strategieën uitschrijven zullen na de Sales Bootcamp geen enkel probleem meer zijn.

Wat hebben we nog allemaal in petto voor jullie?

Creëer een handleiding om je verkopers te trainen. Laat je coachen door voorbeelden uit de praktijk, train jezelf door rollenspellen, beleef Q&A en nog veel meer… De Cardone-methodes zijn bewezen strategieën om jou succesvol te maken.

EDITIE(S)

Momenteel staan de volgende edities op de planning:

  • 2 – 3 maart ’23 deel 1
  • 20 – 21 april ’23 deel 2

Ontvang meer informatie via het formulier onderaan deze pagina. ⬇️

Begeleidingstraject
Binnenland
KMO-Portefeuille

Interesse in deze training?

Bedankt voor je vraag. Wij nemen snel contact met je op.

PUUR Ondernemen heeft de door jou verstrekte contactgegevens nodig om contact met je op te nemen over onze producten en diensten. Je kunt je op elk moment afmelden voor deze berichten. Bekijk ons privacybeleid voor meer informatie over hoe je je af kan melden, onze privacypraktijken en hoe we ons inzetten om je privacy te beschermen en respecteren.

We beloven geen dromen, we helpen ze realiseren!