Skip to content
Studio Content - Puur Ondernemen-47

De kracht van PUUR Ondernemen

Jouw gids naar groei, geluk en winst

Ons verhaal | Een tandem die knettert

Wij zijn Joke Verrijckt en Bart Verhoeven, de drijvende krachten achter PUUR Ondernemen. Als in hart en nieren gedreven ondernemers begrijpen we de diepe passie waarmee je jouw bedrijf bent gestart. Maar vaak verandert het ondernemerschap onverwacht in een uitdaging. We stellen vast dat veel ondernemers hunkeren naar diepgaande inzichten in puur en effectief ondernemen. Deze behoefte ontstaat vaak uit het verlies van de balans tussen werk en privé, het gevoel van onmisbaarheid in hun eigen bedrijf en de last van het ondernemerschap. Onze missie? Je begeleiden in de evolutie van zaakvoerder naar ware ondernemer.

Bij PUUR Ondernemen staat alles in het teken van authentiek ondernemerschap en inspirerende intenties. We bieden diverse coachingtrajecten om je te begeleiden richting groei en krachtig leiderschap, met speciale aandacht voor jouw persoonlijke welzijn. Samen smeden we een toekomst die meer ruimte biedt voor jou als ondernemer, resulterend in verhoogde omzet en verbeterde winstgevendheid voor je bedrijf.

 

183 Ondernemende klanten
32 Jaar ervaring
10 Verschillende trajecten

De bedenkers

Studio Content - Puur Ondernemen-68

Joke Verrijckt

BART OVER JOKE

Met jeugdige vitaliteit en grenzeloze ambitie is Joke een enorme inspiratiebron voor anderen. Ze bewijst dat je geen decennia aan ervaring nodig hebt om opmerkelijke prestaties te leveren. Haar sterke, waardengedreven levenshouding versterkt haar rol als ondernemer. Joke's indrukwekkende communicatieve vaardigheden, organisatorische talent, HR-expertise, kennis van mindset en gedragspsychologie, en diepgaande ervaring in verkoop voegen aanzienlijke waarde toe. Ze helpt haar klanten om rust, structuur en efficiëntie te integreren in hun organisatie, wat onvermijdelijk leidt tot een aantoonbare toename in rendabiliteit.
Als een ondernemende moeder voegt Joke haar ervaringen en expertise op het gebied van balans tussen werk en privé toe aan haar coaching. Ze begrijpt de unieke uitdagingen waarmee ondernemers met gezinsverantwoordelijkheden worden geconfronteerd en biedt waardevolle begeleiding om deze te overwinnen.
 
Studio Content - Puur Ondernemen-83

Bart Verhoeven

JOKE OVER BART

Bart durft groots denken en is voortdurend op zoek naar kansen en oplossingen voor zijn klanten. Hij heeft met succes enkele bedrijven geoptimaliseerd, wat resulteerde in verbeterde operationele processen, groeiende omzet, verhoogde winstgevendheid en een stijging van de marktwaarde. Bart heeft een talent voor het identificeren van valkuilen en kansen voor ondernemers. Dit maakt hem tot een expert in het uitdagen en versterken. Met meer dan 25 jaar ervaring in het ondernemerschap is Bart een deskundige in groeistrategieën, altijd bereid om anderen te helpen met zijn authentieke benadering.
 
Studio Content - Puur Ondernemen-31

 

Onze focus is glashelder: resultaten boeken én genieten van het proces. Dit vertaalt zich concreet in:

  • Een grotere innerlijke rust en stabiliteit in je leven
  • Groeiende omzet voor je onderneming
  • Verhoogde winstgevendheid
  • Een sterkere marktpositie als bedrijfsleider
  • Een verhoogde marktwaarde voor jouw bedrijf
  • Verbeterd persoonlijk welzijn
  • Jouw toekomstig succes

Ondernemerschap is een opwindende reis die je meeneemt langs pieken, dalen en onontdekte paden op zoek naar financiën, getalenteerde medewerkers, momenten van rust, ultieme vrijheid en persoonlijk geluk. Een bloeiend bedrijf groeit in harmonie met zijn leidinggevende. Bij PUUR Ondernemen is jouw persoonlijke geluk de hoogste prioriteit, waarbij je bedrijf een middel is om dat geluk te realiseren.

Voor velen onder ons lijkt dit echter omgekeerd te zijn. We werken dag in, dag uit, maken opofferingen, en persoonlijk geluk raakt ondergesneeuwd. Herken je jezelf hierin? Dan is het hoog tijd om actie te ondernemen.

Ontvang je graag PURE inspiratie?

Door je in te schrijven, ontvang je tips en tricks over ondernemerschap. Ook delen we heel wat boek-inspiratie en nemen we je mee in ons ondernemersverhaal! Tot binnenkort - J & B