Ons Verhaal

 

Puur Ondernemen neemt je mee op een boeiende reis naar groeiend ondernemerschap en stevig leiderschap. We brengen jou naar een zelfgecreëerde toekomst met meer zuurstof voor jou als ondernemer en meer resultaat voor jouw organisatie.

Doe de bedrijfsscan

EEN STERK TEAM

Filip Dings is één van de drijvende krachten achter Puur Ondernemen. In 2017 schreef hij het boek “Zuurstof voor het leven” nadat hij coaching kreeg van Bart Verhoeven. Zijn boek is het resultaat van 17 jaar grondig onderzoek en meer dan 10.000 testcases. Dat leverde een eenvoudig en bruikbaar model op waarmee iedereen zijn eigen geluk en succes kan creëren. De kracht van het model zit hem in zijn eenvoud. Filip testte dit ook bij ondernemers, waar het tevens enorm krachtig bleek.

Bart, succesvol ondernemer en trainer voor ondernemers, en Filip, succesvol ondernemer en auteur, zijn elkaar al die tijd blijven uitdagen en versterken. Gezien de complementariteit was het een evidentie dat ze hun krachten bundelden in een pure, authentieke en krachtige organisatie waarmee ze ondernemers helpen.

Zo ontstond, samen met Chris De Loore en Joke Verrijckt, Puur Ondernemen. Een ambitieuze organisatie waarbij de nadruk ligt op authentiek ondernemerschap vanuit een krachtige en inspirerende intentie. Puur Ondernemen leidt je naar groeiend ondernemer- en krachtig leiderschap. Samen met jou creëren ze een toekomst met meer zuurstof voor jou als ondernemer, meer omzet en hogere rendabiliteit voor je onderneming.

Puur Ondernemen ontstond vanuit onze pure, authentieke passie om zaakvoerders te helpen.

 

Vertrouwen

Door transparant te werken en onze beloften na te komen, verdienen we het vertrouwen van onze klanten.

Klantgerichtheid

De manier waarop we met onze klanten omgaan, maakt het verschil. We creëren een hechte verbinding met onze klant door hen persoonlijk en oprecht aandacht te geven.

Respect

Onze klanten laten groeien, daar gaan we voor. Dit doen we steeds met respect voor de ondernemer als persoon, zijn professionele status en motivatie.

© 2019 - Puur Ondernemen • CookiesAlgemene voorwaarden