Skip to content
Studio Content - Puur Ondernemen-12

CONTENT & COMMUNITY SPECIALIST

Turnhout

Specialist? 

Als creatief specialist in content en klantenbinding draait alles om het mixen van creativiteit met strategie.

Jij bent de persoon die onze verhalen vertelt, onze ideeën vormgeeft en onze klanten laat zien hoe en waarom we PUUR zijn. Het is een rol waarin je jouw liefde voor creatieve content, marketingsnufjes en gezellige klantgesprekken in de strijd gooit. 

Je bent mee het creatieve brein achter onze content en de stem die onze klanten horen en voelen. Als essentiële schakel in ons team speel je een centrale rol in het creëren van een onvergetelijke klantenbeleving.

JE DAGELIJKSE AVONTUREN

 • Je krijgt de kans om onze marketing te boosten met jouw frisse ideeën. Samen met ons team zet je plannen op papier waarvan onze klanten zeggen: "Wow, dat wil ik ook!"

 • Je duikt in de wereld van video's, teksten en social media posts, en maakt content die zo leuk is dat wij en onze klanten enorme resultaten behalen.

 • Je hebt je telefoon of laptop vaak in de aanslag om met onze klanten te kletsen. Of het nu via een mailtje, een belletje of een live gesprek is, jij zorgt dat ze zich bijzonder voelen.

 • Blogs, vlogs, video's en alles daartussenin - als het nieuw, leuk en boeiend is, ben jij erbij betrokken.
 • Je ontwikkelt samen met onze marketingpartner een contentkalender en voert deze uit, waardoor ons merk een constante bron van inspiratie en innovatie wordt.


 • Je neemt het voortouw in het managen van onze online aanwezigheid, waarbij je de interactie met onze volgers bevordert en de online community uitbreidt.

 • Het plannen en faciliteren van evenementen die onze klantrelaties versterken, behoort ook tot uw takenpakket, of het nu gaat om workshops in hele kleine groep of grootschalige seminars.

 • In samenwerking met collega's en partners werk je aan het verfijnen van onze klantcommunicatie- en betrokkenheidsstrategieën.

 

Studio Content - Puur Ondernemen-28
Studio Content-Puur Ondernemen-89
Studio Content - Puur Ondernemen-37

WAT NEEM JE MEE?

 • Jouw superkracht is communiceren. Je vindt het heerlijk om te schrijven en praten en weet altijd de juiste snaar te raken.

 • Je bent een beetje een nerd als het gaat om marketingtools en social media. Als er iets nieuws is, ben jij de eerste die het uittest.

 • Creativiteit is jouw tweede naam. Je hebt altijd een hoofd vol ideeën en je handen jeuken om ze uit te werken.

 • Mensen energie geven is jouw ding. Je bent open, vrolijk en anderen raken vanzelf geïnspireerd door jouw enthousiasme.

 • Je bezit een hands-on mentaliteit en een open, spontane en motiverende persoonlijkheid.


 • Je waardeert onze cultuur van oprechtheid en praktische aanpak.


 • De capaciteit om zelfstandig te werken, maar ook om te floreren in een teamgerichte omgeving.


 • Bovenal een geweldige persoonlijkheid die past binnen onze PURE cultuur.  Skills kunnen aangeleerd worden, een persoonlijkheid niet! 

What's in it for you?

Stap in een plek waar je creatieve spieren niet stil hoeven te zitten. Hier is elke dag een nieuw avontuur en mag je buiten de lijntjes kleuren. Verwacht een plek waar jouw groei voorop staat en waar je elke dag iets nieuws kunt leren. We zijn niet zo van de stijve pakken en strakke schema’s. Bij ons is het meer 'doe waar je goed in bent en we vinden er samen een weg in'. Flexibele werktijden? Check! De vrijheid om te zijn wie je bent? Dubbelcheck! We willen dat je shinet, groeit en bovenal, dat je blij bent met wat je doet. 

Je komt terecht in een omgeving die je niet alleen uitnodigt om je werk goed te doen, maar waar je ook gestimuleerd wordt om jezelf te ontwikkelen en te groeien als professional.

We bieden flexibiliteit in je werk, omdat we geloven dat een gelukkige jij de sleutel is tot ons gezamenlijke succes.
Dus kom maar op met jezelf, met al je gekke, mooie, slimme en creatieve kanten. 

En weet vooral dat persoonlijkheid primeert boven skills! 

Zet de stap naar jouw nieuwe avontuur bij PUUR Ondernemen!

Hallo daar, ster-in-wording! Door dit formulier in te vullen, op de knop hieronder te klikken om onze vragen te beantwoorden, én ons een spetterend filmpje te sturen, spring je officieel aan boord van onze sollicitatietrein. Wij kunnen niet wachten om te ontdekken wie jij bent! Dus, laat je creativiteit bruisen, je persoonlijkheid stralen en toon ons in je video hoe jij schittert. We zijn superbenieuwd naar jouw unieke verhaal en hoe jij ons team kunt verrijken.

Ga ervoor, de spotlights zijn op jou gericht!

Hieronder kan je de vragen beantwoorden. Wat zijn we benieuwd naar jouw persoonlijkheid!
Ontmoet ons

Joke en Bart, de bruisende breinen achter PUUR Ondernemen

Onze missie? Een lichtpunt zijn voor ondernemers die door de bomen het bos niet meer zien. We zijn de gids op jouw pad naar groei en bloei in de ondernemerswereld. Bij PUUR Ondernemen vind je geen droge kost of saaie lezingen. Nee, hier is het een en al levendigheid en actie, waar oprecht delen, een pure aanpak en praktische wijsheid de toon aangeven.

In onze trajecten, met een groep kleiner dan een koffiekransje, zoomen we in op alles wat je nodig hebt om je bedrijf (en jezelf!) te laten schitteren.

We tackelen verkooppraatjes, zetten structuren neer alsof het LEGO is, dromen groots over de toekomst, en vinden samen de beste manier om je boodschap zo helder over te brengen als glas. En laten we leiderschap niet vergeten - we maken van jou een kapitein op je eigen ondernemingsschip.

Maar wat willen we écht voor jou? Dat je elke ochtend opstaat met een glimlach, klaar om de zakelijke wereld te veroveren met een rugzak vol geluk. Want als jij straalt, straalt jouw bedrijf mee. En daar worden we allemaal een beetje beter van.

GROEI PERSOONLIJK EN PROFESSIONEEL

Waarom binnen je comfortzone blijven
als daarbuiten veel meer te beleven is.

— Loesje