Creëer je eigen toekomst met zuurstof voor jou en je bedrijf!

PUUR Ondernemen helpt zaakvoerders groeien tot ondernemers die hun bedrijf kunnen leiden en sturen. Tijdens een resultaatgerichte coaching reiken we tools aan om van een bedrijf een geoliede machine te maken.

Doe de bedrijfsscan

18

Free Coaching

Think Tomorrow, Herentals

21 - 25

Business Fundamenten

18 - 22

Master Future Plan

10 - 11

Sales Bootcamp

4 - 8

Business Fundamenten

14 - 15

Sales Bootcamp

Er zijn geen evenementen gepland tijdens deze maand.

Er staat momenteel niets op de agenda. Kom later nog eens terug om op de hoogte te blijven van onze activiteiten!

We beloven geen dromen, we helpen ze realiseren!


Een sterk team

Filip Dings is één van de drijvende krachten achter Puur Ondernemen. In 2017 schreef hij het boek “Zuurstof voor het leven” nadat hij coaching kreeg van Bart Verhoeven. Zijn boek is het resultaat van 17 jaar grondig onderzoek en meer dan 10.000 testcases. Dat leverde een eenvoudig en bruikbaar model op waarmee iedereen zijn eigen geluk en succes kan creëren. De kracht van het model zit hem in zijn eenvoud. Filip testte dit ook bij ondernemers, waar het tevens enorm krachtig bleek.

Bart, succesvol ondernemer en trainer voor ondernemers, en Filip, succesvol ondernemer en auteur, zijn elkaar al die tijd blijven uitdagen en versterken. Gezien de complementariteit was het een evidentie dat ze hun krachten bundelden in een pure, authentieke en krachtige organisatie waarmee ze ondernemers helpen.

Zo ontstond, samen met Chris De Loore en Joke Verrijckt, Puur Ondernemen. Een ambitieuze organisatie waarbij de nadruk ligt op authentiek ondernemerschap vanuit een krachtige en inspirerende intentie. Puur Ondernemen leidt je naar groeiend ondernemer- en krachtig leiderschap. Samen met jou creëren ze een toekomst met meer zuurstof voor jou als ondernemer, meer omzet en hogere rendabiliteit voor je onderneming.

© 2019 - Puur Ondernemen • CookiesAlgemene voorwaarden