Skip to content

GRATIS WORKSHOPS | KENNIS & GROEI

Joke en Bart streven ernaar onwetendheid uit de ondernemerswereld te bannen. Onze workshops zijn speciaal ontworpen om elke ondernemer duidelijk mee te nemen in een verhaal van groeimogelijkheden en persoonlijk geluk. Deze workshops zijn essentieel voor zaakvoerders die hun bedrijf willen laten bloeien, met een sterker inzicht in hun onderneming en een solide structuur voor toekomstige groei.
16 januari REEDS VOORBIJ

DOELEN STELLEN | MARKETING EN VERKOOP

In deze workshop ga je jouw marketing- en verkoopdoelen voor 2024 scherpstellen.

We starten met een reality check van jouw resultaten in 2023 en bouwen voort op deze inzichten. Je leert hoe je SMART-doelstellingen kunt opstellen: Specifiek, Meetbaar, Haalbaar, Relevant en Tijdgebonden.

Met behulp van een gedetailleerd Excel-model ontdek je hoe je jouw benodigde afspraken, leads, telefoongesprekken en marketingacties kunt plannen en realiseren. Deze interactieve workshop geeft je de tools en kennis om ambitieuze, maar realistische doelen te stellen en te behalen.

Schrijf je in onderaan de pagina 

Studio Content - Puur Ondernemen-26
31 januari

VERKOOPKRACHT | STRATEGIEËN OM OBJECTIES TE OVERWINNEN

Leer hoe je objecties tijdens verkoopgesprekken omzet in kansen. Deze workshop geeft je inzicht in de psychologie achter objecties en hoe je deze kunt anticiperen en ombuigen.

Je gaat aan de slag met praktische technieken om je gesprekspartners effectief te kwalificeren, waardoor je minder objecties zult ondervinden.

Door middel van rollenspellen en real-life scenario's leer je hoe je objecties in je voordeel kunt gebruiken en hoe je succesvolle verkoopgesprekken kunt voeren. Leer strategieën om efficiënt om te gaan met objecties.

Schrijf je in onderaan de pagina 

Studio Content - Puur Ondernemen-92
29 februari

PIONIERSPAD | INNOVATIE ALS GROEIMOTOR VOOR JE BEDRIJF

Deze workshop is jouw springplank naar innovatie binnen jouw bedrijf. In een tijd van snelle veranderingen, is innovatie niet langer een luxe, maar een noodzaak.

Je leert hoe je innovatie kunt integreren in je dagelijkse bedrijfsvoering en langetermijnstrategie.

Met praktische tools en brainstormsessies ga je innovatiekansen in jouw bedrijf identificeren en actieplannen opstellen. Je ontdekt hoe je een cultuur van innovatie binnen jouw team kunt creëren, inclusief het omarmen van verandering.

Schrijf je in onderaan de pagina 

Studio Content - Puur Ondernemen-54

TRAINING & EDUCATION

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et
bg-service-education-unsplash-02

EVALUATION & VISUALISATION

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et
service-split-05

CORPORATE PERFORMANCE

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et
service-split-06

PRAKTISCHE INFORMATIE

WANNEER EN WAAR?
  • Pionierspad: donderdag 29 februari 

Tijdstip:

  • Pionierspad: 08.15u (ontvangst 08.00u) - 11.00u (inclusief ontbijt)

 

Locatie: Officenter Geel (Kleinhoefstraat 5 - Geel)

 

JOUW INVESTERING IN SUCCES

De waarde van deze workshop bedraagt € 499, maar voor jou is het volledig kosteloos (weet je nog dat onze missie erin bestaat onwetendheid uit de ondernemerswereld te verhelpen)!

Dit is een unieke kans om waardevolle inzichten en vaardigheden op te doen zonder financiële investering.

 

WAT MAG JE VERWACHTEN?

Een intensieve halve dag gevuld met praktische kennis, interactieve sessies en de mogelijkheid om te netwerken met andere vooruitstrevende ondernemers. Zorg ervoor dat je op tijd arriveert om het maximale uit deze ervaring te halen.

 

Wij kijken ernaar uit je te verwelkomen en samen jouw ondernemerschap naar een hoger niveau te tillen!

GA NU VOOR GROEI

SCHRIJF JE NU GRATIS IN VOOR DE WORKSHOP(S)

Ben je klaar om je ondernemerskwaliteiten naar een hoger niveau te tillen? Vul nu het formulier in en bevestig je deelname aan onze inspirerende workshops. De plaatsen zijn beperkt (maximaal 10 deelnemers per workshop), dus verzeker je plek vandaag nog. Dit is jouw kans om jezelf en je bedrijf te versterken en te excelleren in een competitieve markt!