Skip to content
Bart Verhoevenmaart 20191 min read

Doelen realiseren in je bedrijf | PUUR Ondernemen

 

 sunrise-1014712_1920-1Tip # 1 Zorg dat je doelen duidelijk en helder geformuleerd zijn, voor jezelf en je werknemers.

Een bedrijf zonder doelen is als een stuurloos schip. Om ervoor te zorgen dat jouw bedrijf doelgericht en nog succesvoller wordt, is het belangrijk om deze doelen op papier te zetten. Doe dit niet alleen voor jezelf, zorg ook dat al je werknemers op de hoogte zijn. Zo kan iedereen zich de doelen eigen maken en vaar je met z’n allen de juiste koers.

Tip # 2 Denk na over de stappen die je moet zetten en blokkades op de weg richting doel

Eenmaal je je doelen geformuleerd en gecommuniceerd hebt, moet je er natuurlijk mee aan de slag. Denk daarbij goed na over je eigen planning en de planning van jouw bedrijf. Wie kan je helpen om je doelen te bereiken? Welke stappen moet je ondernemen? Wie of wat blokkeert jouw koers naar succes?

 Tip # 3 Doorbreek de excuses en de obstakels op je pad naar je goals

Tijd om het roer om te gooien! Zodra je de obstakels hebt benoemd, kan je ermee aan de slag gaan.Het is belangrijk om niet te veel bij je excuses te blijven hangen, maar deze net te doorbreken. Laat je niet tegenhouden en zoek uit wat je moet veranderen om de juiste koers richting doelen te blijven varen.

Tip # 4 Bepaal welke investering je dient te doen

Om je doelen te bereiken, moet je bepaalde dingen veranderen. Dat gaat natuurlijk gepaard met investeringen. Bekijk welke verandering je voor de boeg hebt, en ga na welke investering je daarvoor dient te doen.

  • Moet je je leiderschapskills verbeteren? 
  • Moet je je verkoopskills verbeteren
  • Moet je sleutelen aan de structuur van je bedrijf?

Denk goed na over hoe jouw ondernemerschap nu loopt en op welk gebied je nog kan verbeteren. Je doelen zijn mogelijk niet alleen het probleem, het kan ook je vaardigheidsniveau zijn.

Het Master Future Plan

Ondernemers inspireren met de structuren, tactieken en strategieën die PUUR Ondernemen zelf gebruikt om te groeien, dat is het doel van ons Master Future Plan programma.

Ontdek wat al goed gaat in je bedrijf en waar je je dus geen zorgen over moet maken, maar ook wat er in de toekomst nog beter kan. Richt samen met ons je kompas op een stralende toekomst. 

Reserveer nu je groei!
We nemen tijd voor je en helpen je graag groeien.

GERELATEERDE ARTIKELEN