Skip to content
Joke Verrijcktseptember 20221 min read

Succesverhaal: Geertje Verschoren & RR Trainingcenter

Mijn grootste struikelblok in mijn bedrijf is structuur. Ik ben van nature een chaoot en de groei van mijn bedrijf maakte dat het beetje structuur dat er was, ook helemaal verdween. Daarnaast wilde ik de groei die we doormaakten, blijven verderzetten. En daar had ik hulp bij nodig,” begint Geertje.

Samen naar Spanje

Geertje besloot in het Master Future Plan traject te stappen en zo zaten we in december 2022 samen in Tenerife voor de kick-off van het traject. “Tijdens die week zijn er zo veel verschillende lichtjes in mijn hoofd beginnen branden. Ik heb daar voor het eerst eens echt de tijd genomen om te beginnen bij mezelf. Wat wil ik? Waar wil ik naartoe? Wat wil ik bereiken? Ik kwam mezelf daar tegen en er zijn een paar tranen gevloeid,” vertelt ze. Maar dat vindt Geertje alleen maar mooi.

Intussen is het bijna een jaar geleden en is er al enorm veel veranderd in mijn bedrijf,” vervolgt ze. “We hebben structuur gekregen in de teammeetings, ik ben echt aan de slag gegaan met mijn businessplan en de daaraan gekoppelde doelen en deadlines, er zijn workflows en processen opgebouwd en geïnstalleerd en ik heb veel beter inzicht in het financiële plaatje.

Daarnaast heeft Geertje een bepaalde rust gevonden in het ondernemerschap en heeft ze Bart en Joke als mentor in haar broekzak en haar hoofd zitten. “Ik kan hen altijd bellen bij vragen, maar ze zitten ook in mijn hoofd. Wanneer ik dan over iets twijfel, hoor ik ze de juiste vragen stellen om te helpen bij het maken van de beslissing,” zegt Geertje lachend.

Drie keer sneller door de opvolging

Wat Geertje zo fijn vindt aan het Master Future Plan traject, is dat het niet stopt na de kick-off week. “Tijdens het implementatieproces van een jaar zijn er nog verschillende terugkomdagen en tussentijdse opvolging. Die motiveren me echt om aan de slag te gaan met de plannen. Je wil daar toch laten zien dat je stappen hebt gezet hé. Die opvolging daarna heeft voor mij echt het verschil gemaakt, ik ben daardoor drie keer sneller gegaan!

Benieuwd hoe we jou kunnen helpen? Boek een gratis brainstormsessie om kennis te maken!

GERELATEERDE ARTIKELEN