Skip to content
Bart Verhoevenoktober 20181 min read

Overwin verkoopuitdagingen | PUUR Ondernemen

Angst voor de lift

Drukken op de knoppen zet de lift niet in actie en daardoor geraak je in paniek. Je besluit de hulplijn in te schakelen die in de lift wordt aangeraden en wacht in angst af. Het wachten voelt aan als een eeuwigheid. Waar blijft die technieker nu?
Succesvolle verkoop zit in de lift: PUUR Ondernemen blog
Het is een situatie die we liever niet meemaken, maar die jammer genoeg wel regelmatig voorkomt. In de verkoop is dat net zo. Je mikt op de top en onderweg raak je vast. Je weet niet hoe het nu verder moet, hoe je uit die benarde situatie kan komen.

De tools voor succesvol verkopen liggen binnen handbereik

Wij willen de technieker zijn die je nodig hebt en je aanleren hoe je in de toekomst kan anticiperen op liftsituaties. PUUR Ondernemen wil met je samenwerken aan oplossingen voor problemen die je tegenhouden om te groeien met je bedrijf.
We kunnen jou de nodige kennis van business building bijbrengen:

  • marketing;
  • verkoop;
  • bedrijfsstructuren;
  • het opbouwen van een winnend team;
  • je plan van aanpak ontwikkelen.

We garanderen naast heel wat handige tools ook een stijging in motivatie zodat je de verkoper in jou kan terugvinden. Vanzelf zullen omzet en winst de hoogte ingaan. Daarnaast geven we ook enkele coachingsessies die je levenskwaliteit verbeteren.

Wij zijn er voor jou

Ben jij klaar om aan jezelf te werken? Ben jij klaar om te groeien?
Boek dan nu een afspraak met onze bedrijfsanalist. Hij zal onderzoeken waar je valkuilen en opportuniteiten liggen om te groeien. We stappen dus graag samen met jou in de lift om jezelf en je bedrijf naar het volgende niveau te brengen.

GERELATEERDE ARTIKELEN